• Bontebos is een ademstudio.

    Een plek waar je midden in het
    groen ademsessies kan ondergaan.

Over ademwerk

Bewust Verbonden Ademwerk is een krachtige, liefdevolle en zelfhelende ademtechniek waarbij je leert je volledige ademsysteem weer te openen. Je kunt je bewust gaan worden van wat je eigen unieke adempatroon zegt over hoe je in het leven staat. Ontdek dat je je adem veelal onbewust gebruikt. Ontdek ook hoe jij ademt en hoe jij je eigen adem kunt uitbreiden of veranderen, zodat je je volledige potentie kunt ontdekken en in kunt gaan zetten voor je eigen geluk, welzijn, groei en wijsheid.
Met bewust verbonden ademen kun je stress, spanning, onverwerkte emoties, negatieve gedachten, oude patronen en overtuigingen die opgeslagen zijn in je lichaam weer integreren, accepteren en transformeren. Wat maakt dat jouw levensenergie weer meer gaat stromen, je weer meer vanuit jouw essentie leeft in het hier en nu. En dit alles geeft op den duur meer energie, plezier en ontspanning.

Middels een ademretraite duik je 1 dag of meerdaags naar binnen. Je dompelt jezelf onder in de wereld van de adem. In een veilige setting leer je de weg kennen naar je ware zelf. Je ademt voor een diepe verbinding met jezelf en om deze te onderhouden.

Individuele ademsessies

Carolien nodigt je met haar begeleiding uit om je hele ademhalingssysteem te gebruiken en zo een open en verbonden ademhaling te activeren. Dit zorgt voor integratie en transformatie van gedachten, emoties en overtuigingen. en verbinding met jezelf en je omgeving, waardoor het makkelijker wordt om jouw eigen stroom te volgen.

Bij een individuele ademsessie is er alle ruimte voor jouw persoonlijke proces. De sessie bestaat uit een intakegesprek, de ademsessie zelf en een ademanalyse na afloop. Tijdens het intakegesprek kijken we waar je nu staat. De essentie uit dit gesprek nemen we mee de ademsessie in. Na afloop van de ademsessie kan je, wanneer je daar behoefte aan hebt, feedback krijgen op je adempatroon. Na afloop ervaar je meer ruimte.

Tip: kleding die lekker zit en bestaat uit laagjes, dikke sokken of pantoffels.

Naast individuele ademsessies, kan je ook kiezen voor een adem traject. Middels een ademtraject geef je jezelf een verdiepende reis naar binnen kado. Met kans op meer energie, innerlijke groei, levensveranderende inzichten, meer lichtheid en jezelf ontmoeten als nooit tevoren.

Tarieven

• Kennismakingssessie € 100,-
tijdsduur ± 2,5 uur

• Losse ademsessie € 125,-
tijdsduur ± 2 uur

• Losse ademsessie voor 2 personen € 150,-

• Individueel traject van 5 sessies € 550,-

Wil je graag een sessie komen doen, maar zijn de kosten te hoog voor je? Laat dat je niet tegenhouden en neem graag contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Ademcirkels

Zo eens per maand is er een ademcirkel in Bontebos, we werken toe naar een vast moment in de maand.
In een groep, van maximaal 8 deelnemers, ga je een ademsessie doen.
Naast dat je je eigen ademsessie ondergaat, speelt de kracht van een groep een rol. Een groep maakt dingen soms nog duidelijker en krachtiger, daarnaast geeft het een stevige bedding. De ademcirkels geven een andere smaak dan de individuele sessies, op een ander vlak dan wanneer je alleen ademt intensiveert het je proces.

De avond begint met een korte introductie en uitleg over de adem, waarna we een korte meditatie doen. Met behulp van de meditatie gaan we intenties maken voor de ademsessie. Daarna is de ademsessie, altijd met aandachtige begeleiding.

De ademcirkels zijn geschikt voor zowel nieuwe ademers, als ademers die vaker ademsessies doen.

Tip: kleding die lekker zit en bestaat uit laagjes, dikke sokken of pantoffels.

Tarieven

Ademcirkel € 55,-
Tijdsduur ± 2,5 uur
Start: 19:00 uur

Ademretraites

Gedurende het jaar zullen er diverse retraites aangeboden waarbij de adem een belangrijk onderdeel vormt van het programma.

Er worden retraites van 1, 2 of 3 dagen aangeboden, waarbij overnachten mogelijk is het in seizoen van april t/m september. In deze periode zullen de meerdaagse retraites aangeboden worden.
Er is altijd plek voor maximaal 8 deelnemers per retraite. Dat maakt dat iedere retraite een intieme setting heeft met veel ruimte en aandacht voor alle deelnemers.
Qua overnachtingsplekken hebben we een aantal gezellige caravans ingericht en we hebben een veld waar ruimte is voor een aantal tentjes.

Aanbod retraites: zie agenda

a la Car producties - BTW: NL195170726B01 - KVK: 50744771