Carolien als ademwerker

Een kort interview met mijzelf

Na mijn eerste bewust verbonden ademsessie, dacht ik: “Dit is treffend, hier wil ik meer van!” Daar zijn we, inmiddels de opleiding aan het ‘Paradijs op Aarde’ afgerond en nog verder aan het specialiseren, zodat ik op den duur ook als trainer aan de slag kan. Gaandeweg realiseerde ik mij niet meer terug te kunnen en willen en de ademtechniek en de wereld die daarbij hoort te integreren in mijn leven. En daar ontstond ademstudio Bontebos.

Door de jaren heen en zeker ook in mijn werk als leidinggevende bij evenementen en als chefkok beleef ik veel plezier aan het werken met mensen, de coach-opleiding die ik ooit deed heeft mijn werkwijze gevoed en tijdens de Reiki opleiding proefde ik voor het eerst aan “zijnswerk”. Toen was ik er nog niet helemaal aan toe daarmee aan de slag te gaan, totdat de adem op mijn pad kwam.
Eerst volgde ik meerdere Wim Hof workshops en vervolgens kwam ik in aanraking met Bewust Verbonden Ademen.
Wat heeft de adem mij gebracht?

Ik ben er! Helemaal, met alles. En dat voelt als volop leven! Vol vertrouwen & nieuwsgierig kan en durf ik nu te zijn, ik heb door vanuit welke bron ik wil putten. Ik heb door vanuit welke bron ik lang gewerkt heb. Ik weet waar ik wil ontwikkelen, ik weet beter waar mijn valkuilen zijn. Het bewust verbonden ademwerk geeft mij rust, vertrouwen, plezier & volheid.

Daarnaast ben ik kok. Jarenlang was ik chefkok van Camping Buitenland. Ook daarvoor en tussendoor kookte ik voor vele diverse gelegenheden. Kookstudio Bontebos heb ik in het leven geroepen, omdat ik zin heb om andere mensen en mijzelf te inspireren met het maken van bewuste keuzes in de keuken, het combineren van oude en nieuwe kooktechnieken, lokaal en uit eigen bos produceren.