Samen eten

08 juli '24
van 18:30u. tot 22:00u.
Kosten: Kosten € 25 pp
Locatie: Bontebos

Voor ons een mogelijkheid om te laten zien wie we zijn en wat we zoal kunnen koken, bijvoorbeeld bij de kookworkshops die je bij ons kunt doen en bovenal een moment voor ons allen om weer eens samen te eten, bij te praten en elkaar weer even te ontmoeten.


We ontvangen jullie graag aanstaande zomerse editie, waarin we een kleurrijke Mexicaans geïnspireerde maaltijd aanbieden. Ruim twee jaar geleden waren wij er zelf en daar hebben wij toen enorm genoten van alle smaken en kleuren die de Mexicaanse keuken te bieden heeft. Wij brengen deze editie een vleugje Mexico op het bord. Ditmaal zetten we verschillende gerechtjes op tafel en in de vorm van 'shared dining', maakt iedereen zijn eigen feestje op het bord.Deelname kost 25,- met vlees en 20,- euro voor de vegetariers.


Wij streven ernaar om zo veel mogelijk met lokaal geproduceerd eten te koken met een goed verhaal. Als dit niet lukt, koken wij waar mogelijk met biologische producten.


Vanaf 18:30 uur is iedereen welkom.

Om 19:00 starten we met eten.


Wij maken graag kennis met de buurt en hopen dat jullie vrienden/bekenden uit de omgeving ook willen vertellen over het etentje. In de mail vind je een digitale uitnodiging, evt. geschikt om door te sturen.


Via onze website is er meer informatie over Bontebos vindbaar: www.bontebos.nl

En we hebben ook een instagram pagina: www.instagram.com/bontebos


Opgeven kan via de mail: info@bontebos.nl


Sorry, this event is expired and no longer available.
a la Car producties - BTW: NL195170726B01 - KVK: 50744771