zweethut ceremonie

22 juni '24
van 19:00u. tot 22:00u.
Kosten: Kosten € 55 pp
Locatie: Bontebos

Deze zweethut ceremonie is een oeroud ritueel. Vroeger gebruikten de indianen dit ritueel op weg naar volwassenenheid óf als overgangsritueel naar een nieuwe fase in je leven / moment van verandering. Tegenwoordig wordt een zweethutritueel ook wel gezien als een reinigingsritueel waarbij je zowel op spiritueel, emotioneel, fysiek en mentaal niveau wordt gereinigd en eigenlijk altijd rust, inzicht en wijsheid oplevert.


Hoe werkt het precies?


Tijdens een zweethut zit je samen met 6 tot max 12 mensen in een natuurlijke hut gemaakt van wilgentakken. Deze hut, bedekt met wollen dekens, is volledig donker en wordt verwarmd met hete, gloeiende stenen die in vier rondes naar binnen worden gebracht. Tijdens de vier rondes ervaar je de warmte & bijzondere sfeer van de zweethut en is er tijd om te delen, muziek te maken en vooral om tot jezelf te komen. Dit alles wordt begeleid door een ervaren gieter en een vuurhoeder. De ceremonie, die ongeveer 2-2,5 uur duurt vindt plaats op de dag van de volle maan, we starten om 19:00 uur.


Een ceremonie vraagt veel voorbereidingswerk vandaar we bij minimaal 6 deelnemers het door laten gaan. Daarom is duidelijkheid en commitment belangrijk. Dit doe je door je/jullie bij bij ons aan te melden. Je kan hier een ticket kopen. Eenmaal betaald staat je plek vast. Je nuttigt normaal je lunch en geen zware maaltijd vlak ervoor. Extra drinken is niet nodig. In de ceremonie draag je badkleding, sarong om, korte broek of naakt. Wat jou past! Neem een handdoek mee om op te zitten. . Je wordt om 19:00 uur bij de zweethut verwacht want er volgt nog een korte uitleg over het ritueel. Om  19:30u gaan we de zweethut in. Mocht de ceremonie niet doorgaan krijg je je geld natuurlijk terug.


Ben je nieuwsgierig maar twijfel je ook neem dan even contact met mij.


Gerrald Nieboer en het team

0614040172


Blijven slapen?


Wil je komen en kom je van verder of heb je gewoon zin om meteen te gaan slapen na de zweethut, informeer dan naar de mogelijkheden: info@bontebos.nl


Sorry, this event is expired and no longer available.
a la Car producties - BTW: NL195170726B01 - KVK: 50744771